Flexibele bithouder

De flexibele bithouder maakt het verschil tussen een schroef wel of niet kunnen bereiken. En omdat het effect van dit verschil zo groot is in uw werk wel of niet af kunnen maken, hebben wij van Helix Schroeven de flexibele bithouder extra laag geprijsd. Wij zijn namelijk van mening dat iedere klusser, professioneel of amateur, een flexibele bithouder in zijn of haar gereedschapskist hoort te hebben. Wanneer u op zoek bent naar nieuwe bithouders, overweeg dan zeker de flexibele bithouder kopen. Neem ook een kijkje bij de schroefbits om direct uw bestelling compleet te maken.

Prijs (stuk) €15,72

Waar kan ik een flexibele bithouder voor gebruiken?

Er zijn twee soorten bithouders om lastig te bereiken schroeven vast of los te draaien. De eerste is de flexibele bithouder. Deze kan onder een hoek van 20 graden ingezet worden door de kogelkop. De netto lengte van 85mm is mooi wat langer dan de standaard 60 mm van de magnetische bithouders. Voor dieper liggende schroeven kan een extra bithouder gebruikt worden, maar een kenner weet dat er dan wel wat kracht en stabiliteit verloren gaat. Een alternatief voor de flexibele bithouder is de 90 graden bithouder. Met de haakse bithouder kunnen bovendien ook 1-10 mm boortjes gebruikt worden.

Helix Schroeven

Helix Schroeven is expert in alles wat met schroeven te maken heeft. Heeft u een vraag of wenst u advies? Wij hebben ongelofelijk veel productkennis en, door intensief contact met onze klanten, veel vakkennis. Wij zetten deze kennis ook graag voor u in. Neem gerust contact op.

Filters

GLS. iDeal PayPal Bancontact