Helix Schroeven verkoopt schroeven en bits van kwaliteit!

Als u graag wilt werken met goed materiaal, zodat de klus snel geklaard is, dan is dit de website die u hierin graag wilt voorzien.

We kunnen u snel uit voorraad leveren; spaanplaatschroeven, houtbouwschroeven, tellerkopschroeven, hardhoutschroeven, scharnierschroeven, glaslatschroeven, steenschroeven, betonschroeven, maar ook de juiste schroefbits hiervoor.

Door de grote inkopen kunnen we u kwaliteitsschroeven leveren tegen lage prijzen. Al deze producten vinden hun weg naar vele bedrijven die in de bouw werkzaam zijn.

Kwaliteit

Voor ons staat de kwaliteit van ons product voorop. Wij weten als geen ander dat u moet kunnen vertrouwen op uw materiaal en dat het in één keer goed moet zijn. Mocht u ondanks onze inzet toch nog een vraag of opmerking over de kwaliteit van onze producten hebben, dan horen wij het graag!

Gebruiksvriendelijkheid

Naast de kwaliteit vinden wij het belangrijk dat er ook praktisch wordt gewerkt. Daarom hebben wij bij de meeste soorten en afmetingen voor een stevige, herbruikbare verpakking gekozen, waarvan wij zeker weten dat deze u vroeg of laat van pas gaat komen!

Neem gemakkelijk contact op

Staat uw antwoord nog niet bij de Veel gestelde vragen? Neem dan contact met ons op door middel van het onderstaande formulier. Wij staan u graag te woord.

Helix schroeven
Burgemeester Sloblaan 36
4231 AC Meerkerk
Nederland
Route via Google maps

+31 (0) 183 - 800 440
Bestellingen uitsluitend via de webshop info@helixschroeven.nl

KvK 11053670
BTW NL810758180B01

GLS. iDeal PayPal Bancontact