Zelfborende schroeven van topkwaliteit

Wilt u graag het schroeven wat makkelijker maken? Met onze zelfborende schroeven bent u zo klaar! Geen gedoe en snel werken, dat is wat elke klusjesman- en vrouw wil. Wij zijn Helix Schroeven, en wij willen schroeven graag makkelijk voor u maken door het aanbieden van de beste zelfborende schroeven. Klussen wordt zo een stuk makkelijker. Koop daarom vandaag nog uw favoriete zelfborende schroeven bij Helix Schroeven, van welke soort of maat dan ook!

Wat zijn zelfborende schroeven?

Zelfborende schroeven zijn schroeven waarbij het niet nodig is om voor te boren. Voorboren is het maken van een gaatje, waar vervolgens de schroef in kan. Zelfborende schroeven hebben een spitse, scherpe punt. Deze punt zorgt er voor dat er tijdens het schroeven al een gaatje wordt gemaakt. Je slaat dus twee vliegen in één klap!

Hoe gebruik ik zelfborende schroeven?

Zelfborende schroeven worden ook wel zelftappers genoemd. Ze zijn gemaakt om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Het gebruiken van zelfborende schroeven is daarom ook simpel, want u hoeft niet voor te boren. Maak eerst met een potlood een markering waar u de schroef wilt hebben. Vervolgens pakt u de schroef en kunt u deze gemakkelijk indraaien met de hand of vastzetten in uw boormachine. Vervolgens pakt u uw boormachine met de juiste schroefbit en u bent klaar! Zo makkelijk is het!

Soorten zelfborende schroeven

Bij Helix Schroeven verkopen wij drie soorten zelfborende schroeven: scharnierschroeven, glaslatschroeven en tellerkopschroeven. Hieronder hebben we de drie verschillende soorten voor u omschreven. In onze webshop verkopen we zelfborende schroeven die geschikt zijn voor hout en glas. Heeft u meer informatie nodig over de zelfborende schroeven? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Scharnierschroeven

Scharnierschroeven zijn zelfborende schroeven speciaal gemaakt voor scharnieren. De kop is namelijk kleiner dan bij de standaard schroeven. Dit is zo gemaakt zodat de schroef beter verzinkt in het scharnier. Deze schroef wordt vaak gebruikt bij hout en is voor bijna alle houtsoorten geschikt.

Glaslatschroeven

Glaslatschroeven zijn gemaakt om glaslatten vast te zetten. Deze schroeven hebben freesribben onder de kop van de schroef. Dit voorkomt splijt vorming bij het schroeven van de glaslatten. Doordat deze glaslatschroeven ook zelfborende schroeven zijn, gaat het schroeven nog makkelijker.

Tellerkopschroeven

Tellerkopschroeven zijn, net als de scharnierschroeven, zelfborende schroeven die voornamelijk bestemd zijn voor hout. Deze schroef is zeer populair door zijn diversiteit. De schroef valt namelijk in allerlei maten te krijgen. Daarnaast wordt er bij deze schroeven ook gebruik gemaakt van speciaal schroefdraad, zodat u de schroeven snel heeft ingeschroefd.

Tellerkopschroeven bevatten schacht ribben. Deze zorgen er voor dat er geen spanning op het hout zit aan de bovenkanten van de schroeven. Dit zorgt het voor dat de schroeven sterker zijn en dit verkleind de kans op splijt vorming.

Over Helix Schroeven

Bij Helix Schroeven verkopen we online schroeven, schroefbits en bithouders. Wij vinden dat we dit zo verantwoord mogelijk horen te doen. Daarom houden wij zowel rekening met u als klant, als met het milieu. Om het u als klant zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij slechts een beknopt assortiment. Misschien is dit een wat kleiner assortiment dan u bij andere winkels ziet, maar wij zien dat als een groot voordeel. U hoeft namelijk niet lang te zoeken naar de juiste schroef. Al onze schroeven zijn van absolute topkwaliteit. U kunt er vanuit gaan dat wij altijd perfecte kwaliteit schroeven in ons assortiment hebben, die zich gemakkelijk laten indraaien.

De duurzame verpakking van onze zelfborende schroeven

Onze zelfborende schroeven hebben net als alle andere schroeven een herbruikbare verpakking. U kunt de verpakking namelijk gebruiken om nieuwe schroeven in te doen. Daarom kunt u bij ons ook de gewenste schroeven los bestellen. Dit dient als een soort "navulling" van de verpakking. De verpakking is van goede kwaliteit zodat u deze ook daadwerkelijk lang kunt gebruiken. Gaat u de verpakking niet meer gebruiken? Dan raden we u aan om deze te recyclen. Zo maken we samen de wereld een stukje duurzamer en schoner.

Vragen over zelfborende schroeven?

Weet u niet goed welke zelfborende schroeven u moet kiezen? Wij van Helix Schroeven helpen u graag. Wij begrijpen dat het kiezen van schroeven niet altijd even makkelijk is. Er zijn namelijk ontzettend veel verschillende soorten en maten. Daarom willen wij u graag helpen bij onze klantenservice. Neem contact met ons op via het contactformulier, mail of bel ons! Wij laten zo snel mogelijk van ons horen.

Retourbeleid

Heeft u zelfborende schroeven besteld, maar is het niet wat u had verwacht, of heeft u de verkeerde maat besteld? U kunt uw bestelling binnen 14 dagen retourneren. Zorg er voor dat u het product onbeschadigd weer terugstuurt. U krijgt uw geld dan zo snel mogelijk terug. Kijk voor meer informatie over retourneren bij ons retourbeleid.

GLS. iDeal PayPal Bancontact