Filters

Netto lengte (mm)
60
150
Aansluiting
  • SDS - 1/4
  • 1/4 - 1/4

Magnetische bithouder

Met een magnetische bithouder werkt u sneller en prettiger. Schroefbits wissel je zeer eenvoudig om en blijven ook aan de schroef, bij de bit, vastzitten. Heeft u zware of lange schroeven? Overweeg dan de bithouder met RINGmagneet kopen, deze sterk magnetische bithouder heeft een kracht van 2 kg! Lees verder voor meer informatie, neem contact op bij vragen of bestel direct uw magnetische bithouder online.

Bithouder m. SDS aansluiting   Vergelijken
Prijs (stuk) €13,08
Bithouder magnetisch 60mm-10.0   Vergelijken
Prijs (stuk) €4,32
Bithouder RINGmagneet (2kg)   Vergelijken
Prijs (stuk) €8,72
Bithouder magnetisch 75mm-10.0   Vergelijken
Prijs (stuk) €5,14
Prijs (stuk) €15,72
Bithouder magnetisch 150mm-10   Vergelijken
Prijs (stuk) €7,34

Onze beste bithouder

De beste bithouder is de bithouder magnetisch 60mm-10.0. Dit is de standaard bithouder die iedere vakman en vakvrouw in zijn of haar gereedschapskist heeft liggen. Een aanvulling daarop is de extra lange bithouder voor diep gelegen schroeven. Komt het voor dat u schroeven onder een hoek moet bereiken? Bestel dan de magnetische bithouder met kogelkop of de 90 graden haakse bithouder erbij.

Bithouder set

Voor een magnetische bithouder set raden wij de 60 mm en een langere (75 of 150 mm) aan. Afhankelijk van uw werkzaamheden raden wij de RINGmagneet en eventueel de andere specialistische bithouders aan. Het kopen van een schroefbitset met bithouder is ideaal als startpunt. Deze is aan te vullen met specialistische bitjes voor bepaalde schroeven en werkzaamheden. Denk aan schroefbit Philips 25mm afstandsring voor gipsplaten vastzetten.

Specialist in schroeven

Helix Schroeven is de specialist in schroeven. Jaarlijks vertrouwen professionals en klussers op onze producten. Het is op basis van de ervaring die zij hebben waarmee wij ons aanbod geperfectioneerd hebben. U kunt daarom bij Helix Schroeven de beste prijs-kwaliteit producten vinden. Bestel vandaag nog en deel uw ervaring met ons.

Filters

Netto lengte (mm)
60
150
Aansluiting
  • SDS - 1/4
  • 1/4 - 1/4
GLS. iDeal PayPal Bancontact