Blog

Een afgebroken schroef: wat nu?

Het kan voorkomen dat er tijdens het klussen een schroef is afgebroken. Ontzettend vervelend en het is logisch dat u daarom zoekt op: “Een afgebroken schroef: wat nu?” Wij van Helix Schroeven kunnen u hiermee helpen. Wij focussen ons namelijk enkel en alleen op het leveren van schroeven. Hierdoor staan wij veel in contact met professionals en klussers die in het verleden dezelfde problemen tegen gekomen zijn. In dit artikel geven we u daarom tips over wat u het beste kunt doen. Maar dit is nog niet alles. U kunt namelijk ook gerust contact met ons opnemen en uw situatie aan ons uitleggen. Onze specialisten weten in de meeste gevallen wat het beste is om te doen. Zo kunt u weer snel doorgaan met uw project. We horen graag van u!

Lees meer

Welke plugmaat heb ik nodig bij welke schroeven?

Bent u op zoek naar het antwoord op “welke plugmaat heb ik nodig bij welke schroeven?” Als u hier al eerder op heeft gezocht dan komen er verschillende antwoorden naar voren. Wij van Helix Schroeven kunnen u het best helpen. Dit komt doordat wij ons volledig focussen op het leveren van schroeven en daardoor precies weten welke plug hier het beste bij past. Onze specialisten weten daarom in de meeste gevallen welke plug u het best kunt gebruiken. Met de juiste plug wordt uw constructie sterker. Lees daarom snel verder om meer te leren over welke plug u het best kunt gebruiken of neem gerust contact met ons op.

Lees meer

5 handige tips voor het gebruik van schroeven

Wat is de ideale schroef voor mijn bouwconstructie en waar moet ik rekening mee houden? Het is goed mogelijk dat u zich dit afvraagt en daarom op onze website bent beland. In dit artikel geven we 5 handige tips voor het gebruik van schroeven. Deze tips helpen ervoor te zorgen dat uw bouwconstructie een succes wordt. Met onze jarenlange ervaring weten wij namelijk precies waar u aan moet denken bij het gebruik van schroeven en deze informatie delen we graag. Lees daarom snel verder om meer te leren over hoe u schroeven het best kunt gebruiken. U kunt ook gerust contact met ons opnemen voor gratis advies.

Lees meer

Wat is een tellerkopschroef?

Wilt u weten wat een tellerkopschroef is? Zodat u bijvoorbeeld kunt bepalen of dit de ideale schroef is voor uw toekomstige bouwconstructie? Als u al eerder heeft gezocht op “wat is een tellerkopschroef” dan is het goed mogelijk dat u het juiste antwoord nog niet heeft gevonden. Bij ons, als specialist in schroeven, bent u aan het juiste adres! Door onze jarenlange ervaring met het leveren van schroeven kunnen wij u namelijk precies vertellen wat een tellerkopschroef is en waarvoor u deze kunt gebruiken. Lees daarom snel verder om meer te leren over de tellerkopschroef of neem gerust contact met ons op en wij beantwoorden al uw vragen.

Lees meer

Waarvoor gebruikt u tellerkopschroeven?

Wilt u weten waarvoor u tellerkopschroeven kunt gebruiken? Omdat u bijvoorbeeld nog niet zeker weet welk soort schroef het best bij uw constructie past? Een tellerkopschroef gebruikt u voor grotere constructies, omdat de tellerkopschroef houten balken tegen elkaar trekt. Hierdoor staat uw constructie steviger. Om u een idee te geven waarvoor u tellerkopschroeven kunt gebruiken, volgen in dit artikel een aantal mogelijkheden. Toch niet helemaal zeker of een tellerkopschroef voor u de juiste optie is? Neem dan gerust contact met ons op en we denken graag met u mee!

Lees meer