Filters

Categorieën

Haakse bithouder

Een haakse bithouder kopen zal een legio aan mogelijkheden voor u toevoegen. Wij ontvangen dan ook zeer positieve ervaringen van onze klanten hierover. We leggen graag kort uit wat er mogelijk is met onze haakse bithouders. Weet u al precies waarom u dit praktische opzetstuk wilt bestellen? Wacht dan niet langer en bestel hem direct online. De kwaliteit van onze producten heeft zich door de jaren heen bewezen. Helix Schroeven is het adres voor met name professionals, maar als particulier kunt u ook bij ons bestellen. Neem bij vragen ook gerust contact met ons op.

Prijs (stuk) €73,00

Voordelen haakse bithouder

Onze haakse bithouder heeft als grootste voordeel dat er niet alleen schroefbits in gebruikt kunnen worden maar ook boren. Deze kunnen in diameter 1-10 ingezet worden om niet alleen de schroef onder een hoek in te draaien (of los te draaien), maar ook het gat te boren. Een haakse bithouder mag dan wel precies haaks zijn (90 graden), maar afhankelijk van hoe u uw boormachine of schroefmachine kunt houden, zijn er meer mogelijkheden. De mogelijkheden zijn groter dan met een flexibele bithouder. Sommige schroeven kunnen echter alleen door de kogelkop daarvan bereikt worden.

Haakse schroefadapter of haakse bithouder kopen

Naast de haakse bithouder, die nog relatief klein is, bestaat er een haakse schroefadapter. Deze is in de regel groter van omvang en kan meer gezien worden als haakse schroefmachine. Wanneer u veel haaks werkt kan dit een betere oplossing zijn door het prettige handvat. Maar doordat een haakse schroefadapter vaak wat groter is, kan deze op krappe plekken problemen geven. Als het erop aankomt, zult u geen spijt hebben van een haakse schroefbit in uw gereedschapskist hebben. Met als bijkomend voordeel dat met de haakse boorkop ook geboord kan worden.

Werken met een haakse boor/schroefkop

De reacties zijn eigenlijk altijd hetzelfde; het is de eerste keer even wennen om onder een hoek te schroeven. U kunt bijna de nieuwe hersenverbindingen die ontstaan voelen. En dat is ook precies wat er gebeurt. Want er komen veel nieuwe mogelijkheden bij door de boor- of schroefmachine niet alleen maar meer in het verlengde ervan in te kunnen zetten. Neem het schroeven en boren boven uw macht bijvoorbeeld. Daarbij kan het na gewenning een stuk fijner werken om haaks gaten te boren en schroeven vast of los te draaien.

Bitset bij haakse bithouder kopen

Helix Schroeven is dé specialist in schroeven. Vanuit deze specialisatie hebben wij bithouders en schroefbits aan ons assortiment toegevoegd. Net als voor onze schroeven hebben wij gelet op prijs en kwaliteit. Want niemand heeft iets aan veel te dure schroeven en accessoires. De kans is immers groot dat u een bitje een keer kwijtraakt. Het gaat ons echter om professionele kwaliteit leveren. Gaat u een haakse bithouder bestellen? Bekijk dan direct de bitjes en schroeven. Voor beginners raden wij de bitset kopen aan. Voor klussers die de basis reeds op orde hebben, raden wij een extra setje van de meest gebruikte bitjes aan. Zo grijpt u nooit mis.

Schroeven bij haakse bithouder bestellen

Helix Schroeven is de partner van professionele klussers en vakmensen. Wij leveren producten van professionele kwaliteit. Kwam u op deze pagina terecht omdat u een haakse bithouder wilt bestellen? Bekijk dan ook onze schroeven. In de meeste gevallen zijn torx schroeven ideaal om met een haakse bithouder te verwerken. De krachtoverbrenging is heel groot en de bit komt vrijwel niet los van de schroef. Bij de keuze voor kruiskop raden wij Pozidriv aan, deze schroeven werken makkelijker met een schroefmachine dan Philips schroeven.

Voor iedere klus het juiste materiaal

Gaat u binnen of buiten werken? Heeft u een haakse boormachine en schroefbit nodig voor het maken van een tuinhuis, keukenkastje of iets anders? Wat uw project ook is, wij hebben het juiste materiaal. Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij u naast het beste materiaal ook van goed advies voorzien.

Vragen of feedback

Wij staan dagelijks in contact met onze klanten. Dit is voor vragen beantwoorden, het bespreken van specifieke oplossingen of voor het ontvangen van feedback. Het is belangrijk om dit te noemen. Wij hopen immers dat u niet met vragen of feedback rond blijft lopen, maar contact met ons opneemt. Heeft u een technische vraag? Wij dagen u graag uit onze kennis te testen. Bent u zeer tevreden met een van onze producten? We horen het graag. Bent u ontevreden? Neem zeker ook in dat geval contact op en we kijken of er een oplossing mogelijk is.

 

We hopen binnenkort ook uw bestelling uit te mogen leveren!

Filters

Categorieën
GLS. iDeal PayPal Bancontact