Torx Schroeven kopen

Van torx schroeven kopen gaat u absoluut geen spijt krijgen. De krachtoverbrenging die met een torx schroef mogelijk is, is absoluut fenomenaal te noemen. U herkent torx schroeven aan de zespuntige ster in de kop. Hoewel torx schroeven in 1967 al uitgevonden zijn, hebben ze begin deze eeuw een krachtige opmars gemaakt en zijn ze dé keuze voor professionals en particuliere klussers. Veel van de schroeven van Helix Schroeven zijn uitgevoerd met torx aandrijving. Voor vrijwel iedere functie en toepassing hebben wij de beste kwaliteit torx schroeven waar dagelijkse talloze professionals op vertrouwen.

Wat moet u weten over torx Schroeven?

Wanneer torx schroeven nieuw voor u zijn, dan zijn er in het gebruik een aantal dingen om rekening mee te houden. Hoewel bij kruiskop de juiste schroefbit gebruiken ook aan te raden is, passen in één maat kruiskop ook wel andere maten kruiskop bitjes. Voor deze houtschroeven heeft u exact het juiste bitje nodig. Dit maakt de schroef ook een veiliger alternatief voor montage van objecten op openbare plekken. U kunt bij uw torx schroeven kopen direct de juiste schroefbits bestellen. U heeft dan gegarandeerd het passende bitje.

De krachtoverbrenging van een Torx schroef

Hoewel het uiteraard een voordeel is dat de krachtoverbrenging zeer goed is, moet u hier wel mee leren omgaan. De krachtoverbrenging kan namelijk zo sterk zijn dat de kop van de schroef eerder breekt dan dat het bitje loskomt. Wanneer u met torx schroeven gaat werken, zult u merken hoe ontzettend prettig en snel dit werkt.